Membri

Silvia Mircioi
Silvia Mircioi

Cariera mea a inceput in vanzari si am trecut prin diferite etape: de la vanzator la manager, iar acum antreprenor, reprezentand companii precum Orange, Zapp, Vodafone. Am construit echipe si format oameni in companii precum General Electric si Garanti Bank.
Cel mai fascinant domeniu a fost cel al telecomunicatiilor, iar cea mai provocatoare companie a fost General Electric, care m-a definit ca om si caruia i-am impartasit valorile.
In calatoria mea de pana acum, cel mai mult mi-a placut sa fiu aproape de oameni, sa particip activ la fomarea si definirea lor ca indivizi, sa contribui la dezvoltarea lor continua si sa fiu acolo pentru ei, precum o calauza in drumul lor spre succes, dezvoltare si implinire.
Tocmai de aceea, cand am aflat de coachingsi ce reprezinta de fapt, am spus ca este exact ceea ce cautam, fiind ca o continuare a calatoriei mele spre dezvoltare si implinire.

E-mail: dinu_silvia@yahoo.com
Telefon: +40.740.010.054
Skype: silvia_mircioi


Virgil-Silviu Pascu

Sunt un economist, care a terminat facultatea in 1998 la Bucuresti, pasionat de tot ceea ce inseamna comunicare. Inca din anul 2002 am inceput sa studiez vanzarile, dezvoltarea personala si negociererile. Mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare aplicand in viata de zi cu zi si a unor elemente din programarea neurolingvistica, tehnici de invatare accelerta, comunicare persuasiva, inteligenta emotionala, vorbitul in public si nu in ultimul rand coaching. De doi ani sunt mediator si trainer.

Coaching-ul pentru mine reprezinta o provocare deoarece imi ofera acele instrumente cu ajutorul carora reusesc:

  • Sa-mi imbunatatesc modalitatile de comunicare;
  • Sa-mi utilizez resursele intr-un mod cat mai eficient;
  • Sa-mi stabilesc obiectivele si apoi sa le realizez;
  • Sa trec peste barierele gandirii;
  • Sa identific oportunitatile care apar;
  • Si… sa-i ajut pe cei din jurul meu sa faca la fel.

Citatul care ma reprezintă pe mine cel mai bine:

Felul în care vedem problema este insasi problema.
Stephen R. Covey

Lasă un răspuns