Jucaţi la excelenţă!

Anul 2013 a debutat la în forţă la întâlnirea Grupului de Coaching Support din Galaţi, care a avut loc în seara zilei de 30 ianuarie.

În prima parte a întâlnirii invitatul special domnul Ştefan Popa Director General al Agress Bussiness a împărtăşit tuturor cu pasiune şi spontaneitate ceea ce crede şi simte despre oameni şi despre succesul în afaceri.

Domnia sa şi-a făcut simţită prezenţa într-un mod autentic şi relaxat, transmiţând încredere şi energie către auditoriul déjà cucerit de la primele sale cuvinte. Din start ne-a provocat să ne imaginăm ce ar înseamna pentru fiecare dintre noi, cei prezenţi, o zi sau o saptămână de succes. Ce am gândi, ce am simţi, ce am face, unde ne-am duce, ce am avea în plus? Unii păreau să ştie răspunsul, alţii au căzut pe gânduri, însă toată lumea aştepta cu mare interes ca vorbitorul să îşi continue povestea.

Am ascultat vorbind un om care muncind din greu a cunoscut la un moment dat succesul în viaţa sa profesională şi personală, iar de atunci continuă să pregătească cu atenţie paşii următori din cariera şi din viaţa sa. Se bazează pe studiu continuu, putere de muncă şi o mare determinare de a fi printre cei mai buni. Acest demers atent îl realizează împreună cu o întreagă echipă, pe care şi-a format-o cu drag şi pe care o conduce cu îndemânare spre performanţă.

Jucaţi la excelenţă! Acolo sus e fain, e mai puţină lume şi e relaxant în timp ce jos, e cam înghesuială!” ne-a îndemnat pe toţi cu mult umor şi sinceritate domnul Popa. Drumul către succes în afaceri înseamnă şi multe provocări, obstacole, situaţii de criză care trebuie depăşite mereu. Cum? Printr-o continua căutare a alternativelor, printr-un efort constant de depăşire a limitelor, prin disciplină şi curaj.

Una dintre nevoile fundamental umane e aceea de a contribui la binele semenilor, iar domnul Ştefan Popa îşi urmăreşte cu naturaleţe acest scop fiind un manager şi un leader inspirat dar şi un trainer dedicat să-şi conducă echipa către excelenţă. Îşi provoacă oamenii, coechipierii, cursanţii să se gândească cum să îşi îmbunătăţească în fiecare zi cu ceva viaţa şi să treacă la acţiune. Citându-l pe Robin Sharma, care este unul dintre autorii săi preferaţi, domnul Ştefan Popa ne-a spus tuturor cu putere “Fiţi leaderi, nu victime!”

Cineva a întrebat cum reuşeşte să îşi inspire şi să motiveze mereu oamenii pe care îi conduce?
Răspunsul său a venit direct şi onest:
- Prin respect şi disciplină şi mai ales prin setarea unor aşteptări corecte cu privire la realizările lor din firmă, iar acestea fiind îndeplinite le aduc oamenilor răsplată şi recunoaştere. Vă recomand etica în afaceri, e dificil dar se poate!

Partea a doua a serii a continuat la fel de entuziast, cu organizarea unui grup de master mind şi a 3 şedinţe individuale de coaching, pentru aceia dintre participanţi care au dorit să experimenteze coachingul dincolo de discurs şi informaţii generale.

Dorim să le mulţumim celor care ni s-au alăturat în 2012 crescând puterea şi entuziasmul grupului. Pentru anul 2013 vă pregătim cu mare drag alte întâlniri şi vorbitori deosebiţi, care vor susţine comunicări inspirate, care să conducă către dezvoltare personală şi progres.

Vă invităm să păşiţi în spaţiul unde schimbările pe care le doriţi pot atinge excelenţa prin coaching!

Echipa Coaching Support Group Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns