Invitaţie la Coaching Support Group – 28 Iunie 2017 | Învață să controlezi emoțiile,depășește situațiile dificile

FlorinaÎnvățam încă de mici cine ne sunt părinții, rudele, prietenii, colegii. Mergem la școală și învățăm pas cu pas litere, cifre, cuvinte, materii și reguli care să ne ghideze în viață. Apoi devenind adulți, suntem constrânși să învățăm continuu din propria experiență, dacă vrem să ne îmbunătățim viața. Dar cine învață cum să se adapteze pentru a reuși ? Cine e în interiorul nostru ? Este o persoană căreia îi place să se bucure, să radă, să facă lucruri noi ? Este o persoană conștientă, curajoasă ? Sau este o persoană necunoscută care așteaptă să fie descoperită ? Și cine o descoperă ?

Zilnic trăim experiențe bune sau mai puțin bune, zilnic luăm decizii. Sunt nenumărate întrebări la care asteptăm răspunsuri și situații limită din care dorim să ieșim cu bine. Iar persoana care se află în interiorul nostru este sau nu conștientă că în spatele curajului său sunt fricile care așteaptă să fie înfruntate.

Despre importanța controlului emoțiilor și modalitățile prin care putem reuși să depășim situațiile dificile ne va vorbi la întâlnirea Coaching Support Group din această lună intructorul de Yoga  Florina Păduraru(Flowrina Yoga). Florina este persoana potrivită care ne va ajuta să descoperim cum să gestionăm și unde să găsim soluțiile situațiilor dificile cu care ne confruntăm.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să experimentezi sesiunile individuale de coaching sau pe cele de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 “ Învață să controlezi emoțiile,…” comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching/mastermind
20:00 – 20:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de conferinta, Hotel Vega, et.1
Adresa: Bd. Marea Unire nr.107 , Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţa prin email până marti 27 Iunie si o contribuţie de 20 RON (10 RON pentru elevi sau studenti) care se achită la locul întâlnirii.
email contact: office@coachingingalati.ro

Te aşteptăm cu drag,

Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns