Invitaţie la Coaching Support Group – 26 Iulie 2017 |Proiectul Venus

venus“Vreau să trăiesc într-o lume în care viitorul copiilor mei să nu fie amenințat!” –câți dintre noi nu am rostit această frază mai mult sau mai puțin neliniștiți? Uneori sub presiunea știrilor ce abundă de  conflicte armate, acte de terorism, crize economice sau cataclisme naturale, credem că nu ar mai exista nicio soluție pentru ca omenirea să-și acceseze nivelul următor de civilizație. Societatea actuală ne induce stări de îngrijorare și de revoltă față de lipsurile și inechitatea provocată de o mentalitate a sărăciei care ne obligă să trăim într-o eră a consumerismului pe care sistemul în care trăim o promovează cu ardoare prin exponenții săi. Dorința schimbării este pe buzele noastre. Dar cât de mult ne poate ajuta mentalitatea care ne guvernează, să găsim soluțiile viabile pentru a ne schimba cursul evoluției în direcția acelui viitor în care oamenii să beneficieze de abundența resurselor pentru care în prezent sunt dispuși să se distrugă reciproc ?

Pentru a găsi răspunsurile la această întrebare am ales ca la întâlnirea Coaching Support Group Galați din această lună, să dezbatem conceptul “ Proiectului Venus” al cărui autor și prezentator este regretatul om de știință american Jacque Fresco. Poate părea incredibil, dar Jaque va fi prezent în mijlocul nostru ca invitat special prin intermediul unui material video de excepție. Jacque Fresco a fost sociolog, cercetător științific, architect și ideolog al proiectului VENUS, un concept revoluționar ce răstoarnă toate principiile fundamentale care ne guvernează și ne conduc în acest moment.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să participi la o sesiune de dezbatere a ideilor prezentate în “Proiectul Venus” sau să experimentezi procesul de Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 dezbatere idei /mastermind
20:00 – 20:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de conferinta, Hotel Vega, et.1
Adresa: Bd. Marea Unire nr.107 , Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţa prin email până marti 25 Iulie si o contribuţie de 20 RON (10 RON pentru elevi sau studenti) care se achită la locul întâlnirii.
email contact: office@coachingingalati.ro

Te aşteptăm cu drag,

Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns