Invitaţie la Coaching Support Group – 26 Aprilie 2017 | Dezvoltarea personală prin puterea grupului de mastermind

mastermind1Nu întâmplător în copilărie sau la școală am ales să intrăm în grupul elevilor mai mari, iar mai târziu devenind adulți să ne înscriem într-un grup profesional sau chiar politic. Pe întregul parcurs al vieții învățam mai mult sau mai puțin cum să folosim puterea grupurilor sau a comunităților din care alegem să facem parte pentru a ne satisface nevoia de siguranță, apartenență sau de recunoaștere. Totuși până unde suntem lăsați să ne dezvoltăm în cadrul unei gândiri de grup și cu ce preț ?
Fără îndoială că a face parte dintr-un grup aduce avantaje, însă dacă vrei mai mult de la tine, doar un anumit tip de grup îți poate oferi beneficiul cel mai de preț: o contribuție autentică și eficace pentru a-ți crește substanțial valoarea personală.  Cât de mult ți-ai dori să te alături unui astfel de grup ?

Despre puterea unui grup de mastermind și valoarea pe care acesta o poate aduce membrilor săi, va vorbi la întâlnirea Coaching Suport Grup din această lună Iulian Luca, coach profesionist acreditat de Institutul International de Coaching si Mentoring (IIC&M).

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să experimentezi sesiunile individuale de coaching sau pe cele de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 “Dezvoltarea personala prin…” comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching/mastermind
20:00 – 20:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de conferinta, Hotel Vega, et.1
Adresa: Bd. Marea Unire nr.107 , Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţa prin email până marti 25 Aprilie si o contribuţie de 20 RON (10 RON pentru elevi sau studenti) care se achită la locul întâlnirii.
email contact: office@coachingingalati.ro

Te aşteptăm cu drag,

Echipa Coaching Suport Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns