Invitaţie la Coaching Support Group – 24 Mai 2017 | Importanţa echilibrului dintre Minte, Inima, Trup și Spirit

psiholog-Andrei-NicoletaNe creem viața doar din ceea ce știm și am fost invătati, iar cel mai ușor ne este să aducem în viața noastră experiențele legate de emoția fricii pe care o susținem. Pentru că ni s-a spus că lucrurile frumoase la care visăm cu ochii deschiși sunt doar în mintea noastră. Ni s-a spus mereu să nu mai visăm la “cai verzi pe pereți” și să revenim la realitate. Dar ce-ar fi dacă tot ceea ce visăm cu ochii deschiși este adevărata realitate în care nu credem iar ceea ce trăim acum este doar un aspect al visului nostru ?  Ce-ar fi să conștientizezi că boala, grijile, vinovătia, ura, neîncrederea sunt doar parte a unui vis urât în care am fost invătati să credem ?

Devenind mai conștient de cauzele bolilor tale te poți însănătoși. Schimbă-ți percepția asupra a ceea ce trăiești și îți poți schimba viața, alegând să devii responsabil de alegerile tale. În momentul în care conștientizezi că tu nu ești corpul tău, nici mintea ta, atunci începi să lași să iasă la suprafață esența ta, îți recapeți puterea de a-ți crea viața, acea viață măreață la care mintea ta nici nu indrăznește să viseze.

Despre importanţa si efectele echilibrului dintre Minte, Inima, Trup și Spirit asupra vieţii noastre  ne va vorbi la întâlnirea Coaching Suport Grup din această lună Nicoleta Andrei psiholog, psihoterapeut, formator,terapeut,și educator, cu o bogtă experiență acumulată in 27 de ani de activitate în slujba omului.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să experimentezi sesiunile individuale de coaching sau pe cele de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 “ Importanţa echilibrului …” comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching/mastermind
20:00 – 20:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de conferinta, Hotel Vega, et.1
Adresa: Bd. Marea Unire nr.107 , Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţa prin email până marti 23 Mai si o contribuţie de 20 RON (10 RON pentru elevi sau studenti) care se achită la locul întâlnirii.
email contact: office@coachingingalati.ro

Te aşteptăm cu drag,

Echipa Coaching Suport Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns