Invitaţie la Coaching Support Group – 22 Noiembrie 2017 | Deschiderea la autocunoaştere prin coaching

time for coachingCine sunt eu ? Eu sunt viata mea !

Se spune că succesul este realizarea progresivă a ceea ce ne-a fost menit să fim și să facem în viață. Pentru că viața este călătoria spre noi înșine pe care o începem încă de când ne naştem cu scopul de a ne descoperi și realiza menirea.

Simțim libertate, împlinire și satisfacție atunci când călătorind prin viață avem la îndemână busola autocunoașterii. În revers simțim limitare, frustrare și suferință atunci când ne pierdem busola și rătăcim prin viață lăsând valul destinului să ne ducă în locuri în care nu ne-am dori să fim.  A alege să devii conștient de propriile gânduri și emotii înseamnă să fii pregătit pentru coaching. Iar coachingul este busola autocunoașterii. Autocunoașterea prin coaching îți oferă conectarea la potențialul nebănuit al ființei tale precum și descoperirea căilor prin care îl poți pune în valoare pentru a-ți asigura succesul și echilibrul de viață.

Pentru a afla cum să ne imbunătătim calitatea vieții  și cum să contribuim semnificativ la îmbunătățirea rezultatelor celor pe care îi îndrumăm, am ales ca la întâlnirea Coaching Support Group Galați din această lună să vorbim despre efectul autocunoașterii prin coaching.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să experimentezi coachingul sau procesul de Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 comunicare pe tema: “Deschiderea la autocunoaştere prin Coaching”
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 dezbatere idei /mastermind
20:00 – 20:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de conferinta, Hotel Vega, et.1
Adresa: Bd. Marea Unire nr.107 , Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţa prin email până marti 21 Noiembrie si o contribuţie de 20 RON (10 RON pentru elevi sau studenti) care se achită la locul întâlnirii.
email contact: office@coachingingalati.ro

Te aşteptăm cu drag,

Echipa Coaching Suport Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns