Invitaţie la Coaching Support Group – 21 februarie 2013 | Ce aleg să fac cu viaţa mea?

Echipa Coaching Support Group Galaţi vă invită în data de 21 Februarie 2013, între orele 18:00 – 20:30 să participaţi la cea de-a X-a întâlnire a grupului.

De multe ori încercăm să desluşim viitorul, imaginându-ne ceea ce va fi cu noi şi cu viaţa noastră peste ani. La momente de îndoială şi câteodată în clipe de bucurie ne întrebăm cum va fi următoarea etapă, câte mai urmează, oare e drumul cel bun?!

Unii oameni îşi pun acest gen de întrebări timid şi destul de târziu, la vârste mature însă există persoane care îşi iau de tinere destinul în propriile mâîni şi fac aşa încât să li se întâmple lucrurile bune.

Radu Oprea

Un astfel de tânăr este şi invitatul special domnul Radu Oprea director executiv PoliticiPublice.ro Galaţi România, expert în democraţie participativă, absolvent al unui master pentru program de politici publice, la universitatea Pepperdine S.U.A. Domnul Oprea a dezvoltat Metoda SMART pentru Politici Publice, care a fost recunoscută de Consiliul Europei ca un exemplu de bună practică. În prezent realizează cu bani europeni un proiect de angajament civic intitulat “Politici Publice elaborate de cetăţeni”, pentru a implementa metoda de participare în România, Franţa, Grecia, Italia şi la nivel european (www.politicipublice.ro, www.public-policies.eu, www.public-policies.org).

Ce altă temă s-ar putea potrivi mai bine unui asemenea speaker decât “Ce aleg să fac cu viaţa mea?”.

Puteţi să audiaţi în direct felul în care va răspunde acestei tematici generoase domnul Radu Oprea şi să aflăm împreună ce reprezintă pentru domnia sa talentul, şansa, oportunitatea, dar şi cum se munceşte cu dedicaţie atunci când este de îndeplinit o misiune.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:30 înregistrarea participanţilor
18:30 – 18:45 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:45 – 19:30 “Ce aleg să fac cu viaţa mea?” – comunicarea invitatului special
19:30 – 19:45 pauză
19:45 – 20:15 coaching/grup tematic
20:15 – 20:20 completarea formularului de feed-back
20:20 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de Conferinte, etajul 6, cladirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Persoană de contact: Emilia Constantinescu – emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.

Vă aşteptăm,
Echipa Coaching Support Group Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns