Invitaţie la Coaching Support Group – 17 Decembrie 2014 | Jocul de Go: de la poarta către vârsta de aur la antrenamentul liderului perfect

Codrin1Motto : Când insişti să-ţi pregăteşti prea amănunţit o victorie, rişti să pierzi totul – pentru că nu laşi loc şi lui Dumnezeu în ceea ce vrei să faci.

Satisfacţia sau insatisfacţia propriei vieţi: ce le determină? Simţim adesea cum zilele trec în fugă și ne prind în iureșul lor. Seara, când ne trezim din avalanșa de peste zi și facem bilanţul, suntem oare pe de-a întregul multumiţi? Uneori peste zi am contribuit și ne-am simţit bine făcând acest lucru căci am fost apreciaţi sau cineva și-a arătat recunoștinţa. Dar în lipsa reperelor externe nu toţi găsim resursele interne de a continua să dăm ce e mai bun sau de a ne conecta la forma noastră maximă.
Câteodată, constatăm că viaţa intră într-o rutină în care chiar și Moș Crăciun este cât se poate de predictibil. Continuăm în schimb să tânjim după emoţia surprizei și atunci simţim nevoia să facem ceva radical şi să schimbăm ceva în jurul nostru. Uneori ne aducem aminte de cărţile pe care nu le-am deschis demult, de muzica pe care nu a mai ascultat-o nimeni. Dar cel mai adesea, pentru că este cel mai la îndemână și simplu facem lucruri pe care uneori le și regretăm: schimbăm mașina, schimbăm casa sau doar mutăm mobila sau schimbăm partenerul sau căutăm aventuri în ţări străine de la care ne-am tot abţinut. Dar dacă visul de aventură și de evadare nu poate căpăta formă reală, atunci ce e de făcut? Atunci, nu ne rămane decât să spargem zidul ce ne desparte de noi înșine sau măcar să îl sfredelim puţin ca să zărim lumina dinăuntrul nostru și să ne redescoperim.
Avem nevoie cu toţii să ne redefinim, iar ceea ce ne propune invitatul nostru este redescoperirea prin terapia noului, a ineditului, prin ceva la fel de surprinzător ca în vremea copilăriei, când noi erau toate. De ce nu printr-un joc? Dar un joc atât de surprinzator, încât să nu amintească de vreun altul prin felul în care ne prinde în mrejele lui și să ne facă să uităm că este … un simplu joc.

Întâlnirea Coaching Support Group din luna decembrie va fi contextul unui mesaj vechi de 4000 de ani şi al unei poveşti despre cum se cultivă tradiţia orientală a jocului de Go în spaţiul cultural occidental, invitând pur şi simplu copiii occidentului la joc. Şi, în lumina filosofică a acestei arte marţiale care converteşte oameni de toate vârstele şi mentalităţile ca o eternă şi fascinantă religie, cine ştie, poate vom retrăi împreună ceva din aventura vârstei de aur.
Despre povestea Jocul de Go: de la poarta către vârsta de aur la antrenamentul liderului perfect ne va vorbi Codrin Vasiloancă. El este licenţiat în litere şi master în filosofie la Universitatea Dunărea de Jos, profesor de limba română şi jurnalist, în prezent instructor de Go, căsătorit si tată a doi copii.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să experimentezi sesiunile individuale de coaching sau discuţiile de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 “ Jocul de Go…” – comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching/grup tematic
20:00 – 20:10 completarea formularului de feed-back
20:10 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de Lectura, parter, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Persoană de contact: Silvia Coropceanu – coropceanusilvia@yahoo.com
Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.

Te aşteptăm cu drag!
Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns