Invitaţie la Coaching Support Group – 16 Martie 2016 |Cum poţi să te conduci în viaţă pentru a fi sigur că reușești ?

andy“Un bărbat sau o femeie fără un ţel este asemenea unei corăbii fără cârma. Fiecare dintre ei va pluti dar nu va naviga. Fiecare va naufragia pe malurile disperării, înfrângerii şi deznădejdei.” Zig Ziglar

Aproape peste tot în jurul nostru se vorbeşte despre obiective. Totuşi cuvântul “obiectiv” este des înţeles greşit. De aceea unii dintre noi eşuează în definirea potrivită a obiectivelor, să-şi stabilească obiectivele corecte pentru ei, să le folosească eficient şi în final să le realizeze. Alţii preferă să li se stabilească obiective pentru ca mai apoi să găsească scuzele potrivite pentru nerealizarea acestora. Există totuşi oameni pe care cei mai mulţi îi invidiază sau îi iau în derâdere pentru determinarea, disciplina şi ambiţia lor de a reuşi. Cum te ajută obiectivele să-ţi conduci viaţă spre reuşită ?

Despre sensul şi puterea obiectivelor ne va vorbi la întâlnirea de Coaching Support Group din această lună, invitatul nostru Andy Puşcă. Deşi atras de diplomaţie, Andy şi-a dorit cel mai mult să devină profesor. Lucrând ca avocat şi fiind membru activ al Baroului Bucureşti, el revine din 2002 la catedră, predând dreptul la mai multe instituţii de învăţământ (Şcoală Naţională de Studii Politice şi Administrative, Institutul Naţional al Magistraturii Române, Academia de PoliţieAlexandru Ioan Cuza “- Bucureşti, Facultatea de Drept). Andy şi-a urmat cariera academică fiind inspirat de tatăl său. În prezent el este rectorul  Universităţii Danubius din Galaţi, una dintre cele mai importante universităţi private din România. În viziunea sa, profesorul modern apare ca un om complex: o persoană cu mintea deschisă, un bun învăţător şi un partener pentru studenţi.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să participi la dezbateri pe tema intalnirii, sa experimentezi sesiunile individuale de coaching sau pe cele de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 ˝Cum poti să…. ” comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30  pauză
19:30 – 20:00 coaching/grup tematic
20:00 – 20:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de Lectura, parter, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţă prin email pană marţi 15 Martie si o contribuţie de 30 RON care se achită la locul întâlnirii.
Persoană de contact: Georgiana Dedis– dedis_georgiana@yahoo.com

Te aşteptăm cu drag,
Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.