Invitaţie la Coaching Support Group – 15 Decembrie 2016 | Eu sunt Moş Crăciun !

preot1Ne apropiem cu paşi repezi de ziua magică în care Sărbătoarea Crăciunului ne va încălzi sufletele şi ne va face să simţim puritatea copilului din noi. Bucuria ne cuprinde la gândul că împreună cu cei pe care îi iubim, îl vom aştepta pe Moş Crăciun care va veni şi de această dată încărcat de daruri pe care ni le va pune cu bunătate sub brad. Cu toate că sufletul nostru poate recunoaşte taina care ne învăluie pe toţi de Sărbătoarea Sfânta a Crăciunului, mintea noastră, din dorinţa de a explica ceea ce nu poate cuprinde, ne poate duce în derivă. De aceea avem nevoie de ghidajul credinţei pentru a fi siguri că nu ne îndepărtăm de adevăr. Despre adevărul care înconjoară taina Crăciunului şi impactul pe care acest adevăr îl are asupra fiinţei noastre, ne va vorbi la întâlnirea de Coaching Support Group din această lună, în calitate de invitat şi ghid spiritual, preotul Ichim Radu Gabriel. Părintele Gabriel Ichim este cunoscut ca singurul duhovnic al surdomuţilor din judeţul Bacău şi unul dintre puţinii din ţară care slujeşte în limbaj mimico-gestual. Are trei licenţe universitare, Facultatea de Teologie, Facultatea de Istorie şi Facultatea de Drept, două masterate, în limbaj mimico-gestual şi în drept internaţional dar şi doctorat în istorie pe teme religioase.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să participi la dezbateri pe tema întâlnirii, să experimentezi sesiunile individuale de coaching sau pe cele de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
17:00 – 17:15 înregistrarea participanţilor
17:15 – 17:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
17:30 – 18:15 ˝Eu sunt Moş Crăciun” comunicarea invitatului special
18:15 – 18:30 pauză
18:30 – 19:00 coaching/grup tematic
19:00 – 19:10 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala A2 parter, clădirea Universităţii Danubius.
Adresa: Bulevardul Galati, Galaţi
Participarea la eveniment presupune trimiterea confirmării de prezenţa prin email până marti 13 Decembrie. Intrarea este liberă.
Persoană de contact: Georgiana Dedis– dedis_georgiana@yahoo.com

Te aşteptăm cu drag,
Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns