Întâlnire Coaching Support Group – 29 august 2013 | Fitness Urban

Joi 29 august 2013, începând cu ora 18:00, te asteptǎm cu drag la a 8-a întâlnire a Coaching Support Group Galaţi din acest an.

Doru Dorobat Atingerea potenţialului maxim de dezvoltare personală se poate realiza prin coaching. În mod similar atingerea formei fizice optime se poate realiza prin exerciţii fizice practicate cu perseverenţă. Iată de ce ne-am propus să vă aducem în atenţie ideea de fitness urban pe care a conceput-o şi pe care o promovează domnul Doru Dorobăţ. Aceasta are la baza dorinţa sa de a oferi oamenilor o alternativă la antrenamentul din sala cu greutăţi. “Îmi place faptul că doar cu voinţă şi puţin timp, folosind doar greutatea corporală iţi poţi modela corpul şi îmbunătăţi sănătatea după cum doreşti!” este de părere invitatul nostru.

Aceasta este provocarea Fitness Urban pe care o va lansa în prima parte a întâlnirii domnul Doru Dorobăţ, reprezentat al World Street Workout Federation (W.S.W.F) în România, cursant NLP, practicant de karate, fotbal, orientare turistică (campion naţional la diferite categorii de vârstă), rugby precum şi dans modern.

Invitatul special şi speaker-ul acestei ediţii este un om total şi definitiv dependent de mişcare, care şi-a propus să împărtăşească tuturor, efectele pozitive pe care le-a adus sportul în viaţa sa: condiţie fizică bună, încredere în forţele propii, stare emoţională bună, atitudine pozitivă.

În partea a doua a întâlnirii, veţi experimenta sesiuni individuale de coaching sau o discuţie de tip Mastermind.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching individual /discuţie tematică tip mastermind
20:00 – 20:10 completarea formularului de feed-back
20:10 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Loc: Sala de Conferinţe, etajul 6, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi

Persoană de contact: Emilia Constantinescu – emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.
Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la întâlnire printr-un mesaj trimis la trimis la adresa: contact@ coachingingalati.ro sau emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Coaching Support Galati

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns