Întâlnire Coaching Support Group – 23 iulie 2013 | EU, TU, NOI, EI – 4 pronume inocente care creează cultura organizatională

Marti, 23 Iulie 2013, începând cu ora 17:45, te asteptǎm cu drag la a 7-a întâlnire a Coaching Support Group Galaţi din acest an.

Oriunde ne-am afla, mediul il cream noi. Oriunde ai fi, prezenta ta influenteaza mediul respectiv. In relatie cu ceilalti, esti fie TU, fie faci parte din NOI, fie faci parte din EI sau esti doar EU.

Restrangandu-ne la specia numita “organizatie”, cat de multe “subspecii” de cultura organizationala pot sa existe in functie de modul de conjugare al pronumelor personale in interiorul unei companii ? Despre valoarea lui NOI, comparativ sau nu cu valoarea lui EU, despre modul cum influenteaza cresterea si dezvoltarea unei companii si a angajatilor sai modul de aderare la cultura lui NOI sau la cultura lui EU – ne-am decis sa fie subiect de conversatie la intalnirea lunara a Coaching Support Group din aceasta luna.

Alina FloreaGhid turistic in calatoria prin cultura organizationala si modul in care este ea afectata de conjugarea pronumelor personale ne va fi Alina Florea, director general al companiei ICEPRONAV ENGINEERING. Alina este o persoana cu experienta relevanta in mediul organizational multinational si nu numai. Dintre rolurile pe care ea le-a avut si/sau le are amintim: director general, manager tehnic, angajat, subordonat, angajator, trainer, driver al schimbarii, mama, sotie, iubitoare de pisici, absolvent MBA international, facilitator, inginer, mentor si care, asa cum ea afirma, ”in fiecare zi ma zbat in tranzitia de la EU la NOI”.

În partea a doua a întâlnirii vei avea oportunitatea să experimentezi sesiunile individuale de coaching sau discuţiile de tip Mastermind Grup.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 “EU, TU, NOI, EI – 4 pronume inocente care creează cultura organizatională” – comunicarea invitatului special
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching/grup tematic
20:00 – 20:10 completarea formularului de feed-back
20:10 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Locaţie: Sala de Conferinte, etajul 6, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Persoană de contact: Emilia Constantinescu – emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.

Te aşteptăm cu drag!
Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns