Întâlnire Coaching Support Group – 23 ianuarie 2014 | Tot ce e mai bun în tine!

23 ianuarie 2014, începând cu ora 18:00, te asteptǎm cu drag la Coaching Support Group Galaţi.

Tot ce e mai bun in tineÎn previziunile astrale despre anul 2014 se spune că va fi anul schimbărilor şi al tranformărilor. Mulţi oameni privesc schimbările cu teamă şi asta îi face să rateze şanse importante. Dacă ar fi doar teama de necunoscut la mijloc, ar fi cumva în regulă însă de cele mai multe ori, pe dedesubt se ascunde perfid lipsa de încredere în forţele proprii. Din afară, din lumea exterioară vin multe influenţe, de genul păreri bine intenţionate (sau nu), care se combină într-un fel nefericit cu propriile convingeri negative. Ceea ce duce la un rezultat nesatisfăcător pentru orice om care îşi doreşte o viaţă împlinită, armonioasă, care să însemne ceva pentru el însuşi dar si pentru cei dragi. Iată deci câteva argumente pentru a abandona pentru totdeauna neîncrederea, gândurile negative, autocritica severă, atitudinea închisă, încuiată, lipsa de respect de sine.

Nicoleta Doina RaduCum putem face aceste schimbări, care este legătura dintre ceea ce ne dorim, felul în care luăm deciziile şi acţiunile noastre, vom afla la prima întâlnire din 2014 a Coaching Support Group Galaţi (CSG), de la Nicoleta Doina RADU coach şi trainer de comunicare, membru al CSG. Este o provocare la o discuţie despre valori şi obiective, cu scopul de a găsi împreună un instrument de căutare a răspunsurilor la întrebări de genul: Ce te conduce în fiecare zi pe drumul către ceea ce îţi doreşti în viaţă? Ce te aduce înapoi pe drumul tău, atunci când l-ai rătăcit? Cum poţi să te bucuri de tot ce e mai bun în tine?

Mai multe detalii despre doamna Nicoleta Doina Radu, invitata specială a serii, pot fi accesate pe site-ul : www.nicoletadoinaradu.ro.

În partea a doua a întâlnirii, vor avea loc şedinţe de coaching individuale pentru doritori iar în paralel se vor organiza grupuri de tip mastermind.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 intervenţia speaker-ului
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 coaching individual şi/sau discuţii tematice tip mastermind
20:00 – 20:10 completarea formularului de feed-back
20:10 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Loc: Sala de Conferinţe, etajul 6, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Persoană de contact: Emilia Constantinescu – emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns