Intâlnire Coaching Support Group – 22 mai 2013 | Motivarea echipei – factor important pentru succesul unei schimbări organizaţionale

Studii din domeniul resurselor umane au evidenţiat faptul că angajaţii motivaţi reprezintă visul oricărui angajator pentru că ei sunt cei care cresc productivitatea, sunt loiali companiei, îşi creează un mediu de lucru pozitiv în echipă şi asigură practic succesul organizaţiei pe termen lung.

Din punct de vedere psihologic motivaţia stă la baza comportamentului fiecărui individ, atât în sfera personală, cât şi în cea profesională. În comportamentul unui angajat la locul de muncă, motivaţia are strictă legătură cu modul în care acesta îşi percepe rolul său în cadrul organizaţiei, cu felul în care munca sa este apreciată, atât din punct de vedere valoric (salariul pe care îl primeşte pentru munca prestată), cât şi social (felul în care este privită munca sa de către cei din jur), dar şi cu relaţiile interumane stabilite în cadrul profesional.

Astfel calitatea relaţiilor interpersonale pe care un individ le dezvoltă în cadrul organizaţiei unde lucrează este foarte importantă constituind unul dintre factorii esenţiali de motivare.

ionescu_gabriela În prima parte a întâlnirii, Doamna doctor Gabriela Ionescu, manager al Spitalului CFR din Galaţi, doctor în ştiinte medicale şi profesor universitar la Facultatea de Medicină din Galaţi va susţine o comunicare referitoare la importanţa motivării personalului pentru succesul unei organizaţii.

Prestigiul profesional al invitatei noastre a fost recunoscut prin nominalizarea în Enciclopedia personalităţilor din România “WHO IS WHO” Ediţia III 2008, pag. 632 precum şi prin Diploma de Onoare acordată de Şcoala Sanitară Postliceală “Carol Davila” din Galaţi în septembrie 2003. Invitata noastră este “specialistă în relaţii interpersonale autentice, de lungă durată, bazate pe încredere şi integritate”.

Doamna doctor Gabriela IONESCU va dezvălui din “măiestria” domniei sale de a face slalom printre provocările organizatorice, legislative şi financiare legate de menţinerea în functiune a celor două spitale pe care le administreaza la Galaţi şi la Buzău, determinarea de a motiva şi a conduce echipele în condiţii dificile, talentul de a stabili relaţii interpersonale trainice, puterea de a duce mai departe “lupta” în ciuda lipsei reglementărilor legale şi a finanţării.

În parte a doua a întâlnirii, se vor organiza ca de obicei şedinţe individuale de coaching şi mastermind în funcţie de opţiunile participanţilor,.

Vă așteptăm așadar, dragi prieteni, pe data de 22 mai 2013, la o nouă dezbatere.

Agenda întâlnirii:
17:45 – 18:00 înregistrarea participanţilor
18:00 – 18:15 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de deschidere
18:15 – 19:15 “Motivarea echipei – factor important pentru succesul unei schimbări organizaţionale” – comunicarea invitatei speciale
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:15 coaching/grup tematic
20:15 – 20:20 completarea formularului de feed-back
20:20 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de încheiere

Locaţie: Sala de Conferințe, etajul 6, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Contact pentru confirmări: contact@ coachingingalati.ro
Persoană de contact: Emilia Constantinescu – emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.

Echipa Coaching Support Group Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns