Întâlnire Coaching Support Group – 18 decembrie 2013 | Povestiri transformaţionale prin coaching

Pe 18 decembrie 2013, începând cu ora 18:00, te asteptǎm cu drag la a 12-a întâlnire a Coaching Support Group Galaţi din acest an.

Povestile despre Feti Frumosi, Zane Bune si Ilene Cosanzene sunt frumoase! Cand eram copii le ascultam spuse de bunicii nostri si ne identificam cu personajele principale luandu-le ca modele de frumusete, curaj, bunatate, vitejie si alte virtuti: “…Si-au trait fericiti pana la adanci batraneti.” era finalul dupa care adormeam de fiecare data linistiti si bucurosi ca binele a triumfat iar raul a fost infrant.

Povestile sunt cele care ne-au marcat identitatea hranindu-ne valorile si credintele despre lume si viata de fiecare data cand am deschis poarta increderii si prezentei noastre la diversi povestitori. Atunci ne-am transformat fara sa ne dam seama si de fiecare data cand ne-am dat seama am descoperit cu surpridere ca de fapt nu eram noi. Cine suntem de fapt noi este o alta poveste care in mod ciudat nu poate fi spusa de alti povestitori.

CoachingCum putem identifica povestitorul cheie? Cu siguranta ca prin coaching il putem descoperi.
Veţi avea prilejul să asistaţi şi să vă implicaţi activ într-o abordare a temei din titlu, din multiple puncte de vedere, ale celor 5 speakeri care sunt şi membri organizatori: Nicoleta Doina Radu, Alina Florea, Gabriela Chiriac, Emilia Constantinescu si Iulian Luca.

Vă vom împărtăşi din experienţa proprie a transformării conştientizate şi simtite prin  coaching, de fiecare dintre noi, cei care ne vom spune pe scurt, povestea transformării personale prin coaching.

Iar în partea a doua a serii, vom face un grup de master mind ca să-l ajutăm pe Moş Crăciun să-şi rezolve problema. Dar ce, Moşul are probleme?! Vom afla mai multe acolo, împreună fiind la întâlnirea de final de an.

Incheiem inca un an cu bucuria unei munci susţinute depuse pentru a aduce coaching-ul mai aproape de comunitatea în care trăim şi cu răsplata de a fi mai mulţi membri la întâlnirile lunare ale Coaching Support Group din Galaţi.

Agenda întâlnirii:
18:00 – 18:15 înregistrarea participanţilor
18:15 – 18:30 deschiderea întâlnirii – alocuţiune de întâmpinare
18:30 – 19:15 intervenţia speakeri-lor
19:15 – 19:30 pauză
19:30 – 20:00 discuţie tematică tip mastermind
20:00 – 20:10 completarea formularului de feed-back
20:10 – 20:30 încheierea întâlnirii – alocuţiune de final

Loc: Sala de Conferinţe, etajul 6, clădirea ICEPRONAV
Adresă: Str. Portului, nr. 19A, Galaţi
Persoană de contact: Emilia Constantinescu – emilia.constantinescu@ icepronav.ro

Participarea la eveniment presupune o contribuţie de 20 RON care se achită la locul întâlnirii.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Coaching Support Galaţi

Acest articol a fost publicat în Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns