De ce să vii la grupul de coaching?

Pentru a face parte dintr-o comunitate de coaching
Grupul de coaching din Galati are o frecventa de intalniri lunara si este initiativa Noble Manhattan de a oferi un mediu de suport si practica celor care vor sa experimenteze si sa fie in contact cu o comunitate de oameni pasionati si interesati de domeniul coaching-ului. Grupul se adreseaza practicantilor de coaching (persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching) dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching.

Pentru a intalni invitatii nostri speciali
Prima parte a intalnirilor este dedicata unui invitat special. Temele de discutie sunt conexe cu domeniul si practica de coaching dar si cu subiecte legate de cariera, dezvoltare personala si profesionala, vanzari, branding sau antreprenoriat.

Pentru experimentarea practicilor de grup
Cea de-a doua parte a evenimentului include doua activitati desfasurate in paralel. Una dintre ele este grupul de discutii pe teme propuse de publicul participant. De multe ori structuram aceasta parte a intalnirii aplicand practicile de master mind group. In alte intalniri, alegem un topic de discutie de interes comun (de exemplu, metode de maximizare a performantei) si invitam participantii sa impartaseasca din experienta lor.

Pentru a experimenta coaching-ul pro bono
In paralel cu desfasurarea practicii de grup, coachi in formare sau coachi profesionisti ofera sedinte de coaching pro-bono persoanelor care vor sa experimenteze coaching-ul.

Lasă un răspuns