Cine suntem?

Iulian LucaIulian Luca
(Executive & Corporate Coach, Coaching Support Group Leader)

Grupul de coaching din Galati este o initiativa a scolii de coaching Noble Manhattan din Marea Britanie care isi propune sa aduca coachingul mai aproape de comunitatea noastra.

Iulian a ales sa formeze si sa dezvolte Grupul de coaching din Galati din dorinta de a oferi celor interesati sa devina mai buni in tot ceea ce fac oportunitatea de a face cunostinta cu coachingul.  Convingerea lui este ca prin coaching oamenii isi pot descoperi acea parte din ei care atrage succesul, facand astfel ca prin contributia lor, lumea sa fie mult mai frumoasa.

Experienta sa de munca de mai bine de 15 ani in mediul corporatist multinational i-a oferit ocazia sa cunoasca si sa traiasca schimbari majore care au marcat comportamentele managerilor, cultura si performanta organizationala devenind astfel preocupat sa-i ajute pe manageri sa-si gaseasca drumul potrivit spre succesul autentic. El crede cu tarie ca fiecare manager este campionul afacerii pe care o reprezinta si ca la fel ca in sport, diferenta dintre esec si success o face antrenamentul inteligentei de business pe care managerii aleg sa-l faca pentru a-si depasi conditia si a-si bate propriile recorduri.

Iulian este Executive & Corporate Coach si antreneaza liderii de business, managerii si echipele lor sa-si creasca semnificativ valoarea afacerilor si sa-si sporeasca nivelul de energie pentru invingerea obstacolelor cu care se confrunta. El este “omul pe care il chemi atunci cand vrei sa cresti fara sa te temi !”

Site: www.iulianluca.ro; www.businesstuning.eu
Email: iulian.luca@businesstuning.eu
Telefon: +40.722.369.049


     mihaela stan    Mihaela Stan
(Deputy Support Group Leader, Treasurer)

Desi am o pregatire tehnica, intreaga mea activitate profesionala s-a indreptat mereu spre zone si domenii creative. De mai bine de 15 ani activez in domeniul proiectelor europene destinate dezvoltarii personale ale tinerilor in general si in special ale tinerilor aflati in situatii de risc. In cadrul programului european Tineret in Actiune am contribuit la conceperea Manualului Coach atasat subactiunii Initiative ale Tinerilor, document ce s-a dovedit un instrument de suport exceptional in formarea tinerilor implicati in implementarea diverselor tematici ca: antreprenoriat, prevenirea abandonului scolar, integrarea sociala a copiilor strazii, prevenirea traficului de fiinte umane, etc.

Ca efect al acestor activitati iata-ma aici, pasionata de fenomenul Coaching pe care il descopar permanent si pe care vreau sa-l alatur activitatii mele de formator in domeniul asistentei sociale.

Ma folosesc de acest moment pentru a impartasii imensa satisfactie pe care am avut-o lucrand cu tinerii institutionalizati  care mi-au oferit ca rasplata recunostinta lor sincera, dovedind calitati umane greu de regasit in alte zone sociale.

Sunt convinsa ca o societate sanatoasa se sprijina pe educatia tinerei generatii care asa cum am avut sansa sa o cunosc eu, are resurse in a ne oferi un viitor nesperat de bun.

Cred cu tarie ca: „Education is the most powerful weapon we can use to change the world” – Nelson Mandela

Email: michette_mihaela@yahoo.com


Alina Florea

 

Alina Florea
(Sergeant at Arms – Logistics, Talks Manager)

 

M-a incantat idea de a participa in constructia unei comunitati care isi propune sprijinul oamenilor in a se descoperi pe sine si propriul potential. Eu insami am cunoscut puterea coachingului si sunt convinsa ca este o solutie pentru toti cei care cauta sa atraga in viata lor ceva de care au nevoie. Prin coaching am avut ocazia sa cunosc o lume care stie sa manuiasca intrebarile fara sa faca acest lucru in mod invaziv, in care intrebarea este cheia pentru o noua perspectiva. Si am simtit nevoia sa imi apropii aceasta lume.

Sunt inginer, absolventa a Facultatii de Nave si detin un MBA la Universitatea Bradford, UK. Am 10 ani de experienta in posturi de conducere in mediul organizational multinational, in industria navala si automotive din Romania. Sunt interesata de interactiunile umane in genere, de impactul multiculturalitatii la locul de munca, de introducerea schimbarii in organizatii si de modul in care sistemele unei companii pot fi influentate spre schimbare, in special din interior.

In prezent detin functia de Managing Director al companiei ICEPRONAV, Galati – companie cu traditie in proiectare navala din Romania. In functia pe care o ocup, cea mai mare pare a timpului facilitez in jurul meu contexte in care oamenii sa poata obtine performanta simtindu-se pentru ei impliniti.

Cred cu tarie ca nimic nu (ne) este dificil daca ne facem din noi cei mai buni prieteni, doar ca adesea calatoria spre prietenia cu noi insine poate fi mai lunga decat ne-am imaginat-o. Un coach este cel care poate sa scoata la iveala prietenul din noi. O comunitate care are la centru interesul pentru coaching, poate fi o ocazie de permanenta improspatare, motivare si invatare. Va invit sa beneficiati de puterea ei!

Email: alina_florea@ yahoo.com
Telefon: +40.741.270.136

 


Emilia Constantinescu

 

Emilia Constantinescu
(Membership Secretary)

 

Ma aflu si eu printre cei care doresc:

  • sa-si optimizeze performantele proprii, personale si profesionale, ale celor din jur, fie ei membri ai familiei ori colegi de serviciu, indiferent de nivelul ierarhic,
  • sa comunice mai bine,
  • sa elimine blocaje, personale ori ale celor din jur,
  • sa gaseasca sursele de motivare ale celor din jur,
  • sa ajute la indeplinirea obiectivelor personale si/sau profesionale,
  • … si alte obiective de dezvoltare personala.

Iata cate lucruri minunate pot fi realizate prin coaching! De la primul workshop in care am facut cunostinta cu acest „instrument” minunat, descopar continuu un ALT FEL de a actiona, de a comunica, de a privi orice task, interactiune, obiectiv.
Am multe roluri in viata mea, sunt mamica, sotie, colega, manager, subordonat s.a.m.d. si ceea ce am invatat despre coaching ma ajuta sa inchei fiecare zi multumita de mine, de cei care imi sunt alaturi si cu ton optimist.
Sunt Emilia Constantinescu, manager resurse umane in cadrul companiei ICEPRONAV si invit pe toti cei care impartasesc un interes profesional sa-mi scrie pe adresa de email. Ma gasiti si pe Linkedin.

Email: emilia.constantinescu@ icepronav.ro


Marian Gradea

 

Marian Gradea
(IT Manager)

 

Dorinta de fi mai bun in plan personal si profesional m-a determinat sa ma alatur grupului de coaching din Galati. Mi-am propus sa sprijin grupul prin experienta mea in domeniul IT.

Masterand in Sisteme Inteligente – Facultatea de Calculatoare din cadrul Universitatii Dunarea de Jos, Galati, fiind o persoana tehnica, m-am lovit de multe ori de zidul comunicarii. Insa, dupa ce am facut cunostina cu coachingul, mi-am dat seama ca cele mai bune solutii iau nastere imbinand gandirea abstracta si pragmatica cu cea emotionala. Prin coaching puteti descoperi o lume noua, o comunitate care va poate ajuta sa deveniti ceea ce prin propriile puteri nu ati reusit.

Cheia succesului de pana acum: viata calauzita de pasiune.

Ma puteti contacta prin:
Email: gmarians@ gmail.com
Telefon: +40.742.785.466


 

 

 

 

 

 

 

 

Un răspuns la Cine suntem?

  1. Elena Stavarache spune:

    Mi-ar place sa primesc documente despre acest subiect.

Lasă un răspuns